Over TINTA

~ Behind every door is another story

Mijn naam is TINTA, de naam waar ik vroeger niet trots op was, maar mij nu zoveel brengt.

Na vele jaren van angsten aankijken is er eindelijk weer ruimte en inzicht op mijn pad gekomen. Ik zou een heel boek kunnen schrijven over mijn leven (misschien doe ik dat ooit nog wel eens), maar voor mij is het nu belangrijk om aan jullie te vertellen waar ik nu sta en jullie te inspireren en te laten zien dat het echt goed komt.

Na 47 jaar is het zover; via vele omwegen, met diepe sprongen en vele hindernissen, heeft mijn boodschap een vorm gekregen die ik met anderen wil en kan delen via TINTA at home.

Vanaf kleins af aan heb ik een bepaald soort gevoeligheid voor disbalans in ruimtes. Haast onbewust breng ik met eenvoud, verbinding en warmte de juiste energie terug in een huis, zodat deze in harmonie is met de de mensen die er wonen.

In de grote mensen wereld vertaalde dat zich haast vanzelfsprekend in een functie als (interieur)stylist en hield ik mij jaren bezig met het inrichten van huizen en vormgeving. Vaak ging ik daarmee voorbij aan mijn echte kracht, daar waar mijn hart ligt, namelijk: Van binnenuit harmonie brengen.

Het is tijd om de waardevolle lessen die ik heb geleerd in mijn leven te laten zien en met jullie te delen. Ik kan je laten zien en voelen hoe je van niets iets kan maken, op een creative, uniek en verassende manier die ervoor zorgt dat de energie in je huis weer zal stromen.

Ik ben er klaar voor, jij ook?

Liefs, Tinta