Energetische reiniging

Het reinigen van je huis is niet alleen met wat salie rondlopen ;), maar gaat dieper. Het is een heel ritueel waar het draait om verbinding en energie. Ieder huis heeft zijn eigen energie, zelfs elke kamer heeft zijn eigen energie. Dit is afhankelijk van degene die er in woont, wat er op het moment gaande is in huis, maar ook wat er in het verleden is gebeurd en de grond waarop het huis is gebouwd.

Ik reinig je huis met behulp van de wiggelroede en pendel, maar zal deze naar wens ook weer vullen met positieve energie door middel van kruiden en/of klanken. Dit is geheel aan jou en zullen we samen bespreken.

 

Kostenindicatie

Vanaf €389,-.

Na ons eerste intakegesprek, bepalen we samen wat het beste bij jouw situatie past en wat je wensen zijn. Voorafgaande aan ons gesprek ontvang je een pakketje van mij om alvast tot jouw huisvragen te komen.

 

 • Reistijd & reiskosten

  Ik ben in heel Nederland te boeken. Wel reken ik een vergoeding voor reistijd vanaf 1 uur, waarbij ik altijd probeer afspraken te combineren om deze kosten te delen met andere klanten.

  • 1 uur afstand (totaal 2) €100,-

  • 2 uur afstand (totaal 4) €175,-

  • Langer dan 2 uur afstand €225,- plus een hotel overnachting

  Graag afrekenen op locatie

 • Overnachting

  Indien de locatie langer dan 2uur rijden is, reken ik hotelkosten á €150,- vanwege de lange reistijd vooraf. Het is energetisch werk en lange reistijd heeft invloed op mijn energie. Ik wil namelijk alle energie voor de dag bewaren en daarom neem ik de avond ervoor een hotel bij jou in de buurt.

R E V I E W S

 • “Lieve Tinta (we hebben elkaar ontmoet bij de Manifestatie 3-daagse en ze is zo’n lief mooi en warm mens) is LIVE met haar nieuwe bedrijf. En wat voor één! Ze gaat ook mij helpen met het nieuwe huis door het energetisch te reinigen en het op de juiste energie in te dleen d.m.v. o.a. Feng Shui.”


  — @dehuismuts

Investeer in jezelf

Alle pakketten zijn duurzame investeringen, waar je de rest van je leven iets aan hebt. Zie het als een investering voor jezelf. Ik werk niet volgens een vast systeem, maar puur op gevoel en pas dit aan aan jouw wensen en behoeften. Ieder mens is tenslotte anders.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Voor alle pakketen geldt; exclusief materialen en reiskosten.