Harmonie pakket

Harmonie in huis kan op verschillende manieren tot stand komen. Hierbij maak ik o.a. gebruik van de 5 elementen; hout, water, vuur, aarde en metaal. Door middel van energie kan ik bepalen welke kleur er het beste in de ruimte past en op welke plekken wat waar moet staan qua inrichting.

Verwacht geen high end 3D tekeningen:), uit ervaring weet ik dat dit alleen maar heel veel tijd en geld kost. Ik steek liever mijn tijd in jouw helpen je probleem op te lossen en harmonie (terug) te brengen in jouw huis.

We kijken samen naar de knelpunten en ik richt mij voornamelijk op werken met de elementen (voorwerpen) die al aanwezig zijn. Ik vind dit een duurzamere oplossing dan nieuwe spullen kopen. Hiermee los je het onderliggende probleem niet op.

Ik kan heel goed van niets iets creëren, dat is mijn kracht! Tenzij je natuurlijk teveel spullen hebt en dat als een ballast ervaart. Is dit laatste herkenbaar, dan adviseer ik je om naar het Groei pakket te kijken.

 

Kostenindicatie

Vanaf €534,- voor een plan/ontwerp per kamer.

Na ons eerste intakegesprek, bepalen we samen wat het beste bij jouw situatie past en wat je wensen zijn.Voorafgaande aan ons gesprek ontvang je een pakketje van mij om alvast tot jouw huisvragen te komen.

Investeer in jezelf

Alle pakketten zijn duurzame investeringen, waar je de rest van je leven iets aan hebt. Zie het als een investering voor jezelf. Ik werk niet volgens een vast systeem, maar puur op gevoel en pas dit aan aan jouw wensen en behoeften. Ieder mens is tenslotte anders.

Wanneer alle pakketten gecombineerd worden, geldt een korting van 10% op het totale bedrag. Voor alle pakketen geldt; exclusief materialen en reiskosten.