Huisreading

Tijdens de vele gesprekken die ik heb gehad met klanten over hun huis en vooral de energie van het huis, merkte ik dat ik er zo op kon invoelen en mee kon gaan in de energie van het huis dat daardoor ook bepaalde energie wordt aangekeken.

Aan de hand je huisnummer en foto’s kan ik samen met jou door je huis heen gaan en daardoor komen we vanzelf ook de dingen tegen waar je in je leven vastloopt. Het kunnen daarom ook confronterende stukken zijn die loskomen.

Wat houdt een huisreading in:

  • Een 1-op-1 adviesgesprek van een minimaal een uur tot 2 uur (ik doe het voorwerk).
  • Advies voor de dingen waar je in huis tegenaan loopt, inclusief jezelf.
  • energetisch Interieur/kleuradvies.
  • Op persoonlijk vlak kunnen dingen aangeraakt worden.
  • Na dit gesprek kijk je heel anders tegen je huis aan en krijg je tools om aan de slag te gaan met jezelf en je huis.
  • Na ons gesprek krijg je een heel fijn cadeau opgestuurd (mijn cadeautjes vallen altijd erg in de smaak ;)).
  • Een zeer duurzame investering voor jezelf. 

 

Duurzamer wonen door middel van je eigen energie.

Je thuis is een weerspiegeling van jezelf. Wat jij voelt in je huis is deels iets wat geraakt wordt uit jouw rugzak. Door jou meer inzicht te geven in jouw huis, dus ook in hoe jij in het leven staat en waar je nu bent, kom je dichter bij je ideale interieur van je huis en dus ook van jou.

Het is soms zelf zo raak dat klanten helemaal geen interieuradvies meer nodig hebben, maar zelf heel goed weten waar ze nu wel behoeften aan hebben. Je bent zelf de beste interieurontwerper van je eigen huis. Alleen weten we dat vaak niet. We willen vaak een bepaald plaatje, maar ben jij dat plaatje? Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek. Jouw eigen unieke design. Jij hebt er voor gekozen om er in te wonen, niet de interieurontwerper :).

Een huisreading via de telefoon, niet via zoom. Dit Is een bewuste keuze. De focus ligt op het gesprek en ik kan door te luisteren naar je stem al veel dingen halen. Dit is geen QUICK FIX! We gaan samen dingen aanraken maar de uitwerking heeft tijd nodig. Ik geloof in langzame verwerking, de wond helen van binnenuit, geen pleisters plakken 🤎.

 

Kosten*

Prijs €444,- (mag ook in 3-termijnen betaald worden)

Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst, neem ik contact met je op voor het plannen van onze afspraak en wat ik nodig heb voorafgaande aan de reading om mij voor te bereiden.

Voorafgaand aan ons gesprek heb ik nodig:
- Je adres en telefoonnummer
- Foto’s van de ruimte(s) waar je het meeste vastloopt (deze NIET van te voren opruimen ;))
- Plattegrond
- Samenstelling gezin
- Geboortedatum van alle gezinsleden
- Minimaal een 1.5 uur dat je alleen bent en vrij kan spreken
- Bedenk van tevoren alvast welke dingen je wil bespreken

 

* Het is mogelijk om in termijnen te betalen en uiteraard kan je dit open met mij bespreken. Geld is vaak een beperking die we onszelf opleggen. Ook daar kan een energie blokkade in huis op zitten en is een manier om te laten zien wat je belangrijk vindt.

R E V I E W S

  • "Tijdens dit gesprek kwamen diverse onderwerpen als vanzelf aan aan bod. Het was aslof Tinta intunede op mij en een prachtig gesprek ontvouwde zich. Ik voelde me tijdens dat gesprek echt opengezet naar mijzelf. Tinta luistert, stemt af en geeft praktische tip waar ik al meteen iets mee kan. Na het gesprek voelde ik zelfs een soort tintelen in mijn lichaam, glimlachend maakte ik er in mijn hoofd een TINTAling van. Wat een bijzonder ervaring!"


Investeer in jezelf

Alle pakketten zijn duurzame investeringen, waar je de rest van je leven iets aan hebt. Zie het als een investering voor jezelf. Ik werk niet volgens een vast systeem, maar puur op gevoel en pas dit aan aan jouw wensen en behoeften. Ieder mens is tenslotte anders.

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Voor alle pakketen geldt; exclusief materialen en reiskosten.

Pakketje huisretreat