Huisretreat

Nieuwe energie je huis inbrengen.

Sinds vorig jaar geef ik  persoonlijke 1-op-1 huisretreats, waarbij ik je een volle dag help om (weer) rust, harmonie en balans te brengen in je huis. inmiddels is deze dag erg gewild omdat de impact heel groot is.

Het is de perfecte basis om je huis en jezelf aan te pakken vanuit een andere visie. Naar binnen keren in een tijd dat we ook weer meer in huis zijn. Je verbinden met je huis, je tweede huid.

Je huis is een weerspiegeling van wie jij bent. Ons huis heeft een grote invloed op hoe wij in ons leven staan, daar zijn we ons vaak niet van bewust. Het kan je energie blokkeren, je relatie, je werk, je geldstroom, je gezondheid en de keuzes die je maakt.

Wat kun je verwachten van mijn huisretreat? Ik maak geen 3D tekeningen, geef geen online advies, kom niet met een lijst wat je allemaal zou moeten kopen om je interieur op te pimpen. Nee, ik ga met jou zitten en jou vragen stellen; wie je bent, wat je verlangens zijn en je huis opnieuw bekijken vanuit jouw/jullie ogen en jouw gevoel (gezin). Je zult zien dat hier bijzondere dingen uitkomen, die veel verandering op gang brengen in positieve zin.

Afhankelijk van jouw behoeften die we tijdens een intakegesprek doornemen, kan deze dag oa het volgende bevatten:

 • Rust en balans (terug)brengen in huis
 • Dingen die je al heel lang uitstelt in huis aanpakken
 • energie aanpassen waar nodig
 • Je weer verbinden met jezelf
 • relaties aankijken
 • Tools om je ruimte voordeliger in te delen
 • Een zeer mooi gevuld pakket met tools die je kan inzetten.
 • En nog veel meer zeer waardevolle impact
 • personal clearing / reiki indien gewenst 
 • 1 maand 1op 1 begeleiding dmv app en een extra 1 op 1 gesprek 

  Een duurzame investering voor jezelf, je huis maar ook voor je gezin. Neem contact op bij interesse.

   

  Kosten*

  € 1476,-  exclusief reiskosten * Het is mogelijk om in termijnen te betalen en uiteraard kan je dit open met mij bespreken. Geld is vaak een beperking die we onszelf opleggen. Ook daar kan een energie blokkade in huis op zitten. Geld is een manier om te laten zien wat je belangrijk vindt.

   R E V I E W S

   • “Vorige week was Tinta bij mij op bezoek en wauw, wat heeft zij veel in beweging gezet! Zij raakte een thema aan dat al een tijdje naar de oppervlakte wilde komen. Voor Projectors en zeker voor mensen met een open G-centrum is je plek en omgeving allesbepalend. Ik gun iedereen de Tinta touch!”


    — @sarahleers

   • “Tinta kwam om de kinderkamer te reinigen en te stylen. Het is een heerlijk kamertje, maar ik kon het niet afmaken omdat ik twijfelde over de inrichting. In no-time met Tinta alle meubeltjes verplaatst en direct was daar dat knusse gevoel waar ik naar op zoek was!

    Hoewel ze hiervoor kwam, werd eigenlijk het hele huis meegenomen. Het heeft ons nieuwe inzichten gegeven, keuzes laten maken en de energie om zaken aan te pakken. Dankjewel wat was het fijn en wat hadden wij dit nodig zonder dat we het wisten ♡”


    — K. uit Den Haag

   • “Wat was dit bijzonder! Vandaag kwam Tinta bij mij voor een huisretreat. Wat een cadeau voor mijzelf en ons huis! Ik kan dit echt iedereen aanraden. Ik moet alles even laten bezinken maar voelt nu al zo waardevol!”


    — @suzannepardijs

   1 van 3

   Investeer in jezelf

   Alle pakketten zijn duurzame investeringen, waar je de rest van je leven iets aan hebt. Zie het als een investering voor jezelf. Ik werk niet volgens een vast systeem, maar puur op gevoel en pas dit aan aan jouw wensen en behoeften. Ieder mens is tenslotte anders.

   Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Voor alle pakketen geldt; exclusief materialen en reiskosten.