Mijn naam is TINTA, de energetisch interieurontwerpster die je echt laat thuiskomen. Ik maak jou bewust van de energie tussen jouw leven en jouw huis. Ik raak iets aan wat jij nog niet ziet. Je huis is niet alleen je interieur. de kleur , de materialen en de meubels , ze laten jouw binnenwereld zien. Alleen op deze manier creëer je een huis dat past bij wie jij echt bent en vind je harmonie en balans op alle gebieden van je leven.

Leven van binnenuit

Verbinding maken is waar mijn hart ligt. .Verbinding maken tussen jou en je woonomgeving. Van niets, iets creëren. Van binnen naar buiten .Ik geef woorden aan wat jij voelt. Jouw omgeving laat zien wat er binnen in jou afspeelt.Vanaf het moment dat ik mij bewust was van mijn omgeving, merkte ik al snel dat ik heel sterk energie en disbalans kon aanvoelen bij mensen en hun omgeving . Jouw huis kan jouw leven transformeren.Een kleur op de muur kan heel wat in werking zetten. Ik werk oa met de 5 elementen en Feng - shui.

MIJN VERHAAL

Jouw huis bevat waardevolle informatie, je hoeft niet te zoeken, het is al aanwezig.

 • 1 op 1 traject

  In dit exclusieve 1 op 1 traject ga ik samen met jou en je huis de verbinding ga maken. Zodat jij gaat leven vanuit jouw eigen thuis.

  MEER 
 • jouw elementen blauwdruk

  ontdek jouw eigen elementen

  MEER 
 • the GiNKGO

  Stap binnen in dit jaartraject , een exclusief traject waar we gaan werken aan jouw transformatie !

  MEER 

Geen quick fix

ik doe niet aan een Quick fix, dat is alleen maar pleisters plakken. alles staat namelijk met elkaar in verbinding . Zo ook het huis waar jij nu in woont. Het huisnummer waar je voor gekozen hebt . De plek waar je woont. de partner die bij je is. de plek waar je bank staat of jouw keuken. Het gebruik van je voordeur. Jouw huis heeft voor minimaal 1/3 invloed op alle levensgebieden. Ontdek de kracht van je huis !

MIJN WERKWIJZE

"Je kunt niet zomaar weglopen van je huis, daarom is het beter te luisteren naar wat het je wil vertellen"