Mijn naam is TINTA, wat ik doe is moeilijk te omschrijven. Ik laat jou kennis maken van de KRACHT van leven met de 5 elementen en de verbinding met je huis. Juist datgene waar jij zo naar zoekt , zal zich pas laten zien op een moment dat je op zoek bent naar heel iets anders..SERENDIPITEIT. Jouw huis heeft meer informatie over jou dan jezelf ziet. Ik speel en creëer en raak datgene wat jou dat ene inzicht geeft om verder te stromen naar meer rust en helderheid.

Leven van binnenuit

Verbinding maken is waar mijn hart ligt. .Verbinding maken tussen jou en je woonomgeving. Van niets, iets creëren. Van binnen naar buiten .Ik geef woorden aan wat jij voelt. Jouw omgeving laat zien wat er binnen in jou afspeelt.Vanaf het moment dat ik mij bewust was van mijn omgeving, merkte ik al snel dat ik heel sterk energie en disbalans kon aanvoelen bij mensen en hun omgeving . Jouw huis kan jouw leven transformeren.Een kleur op de muur kan heel wat in werking zetten.

MIJN VERHAAL

Jouw huis bevat waardevolle informatie, je hoeft niet te zoeken, het is al aanwezig.

 • 1 op 1 traject

  In dit exclusieve 1 op 1 traject ga ik samen met jou en je huis de verbinding ga maken. Zodat jij gaat leven vanuit jouw eigen thuis.

  MEER 
 • online huisconsult

  ontdek de verbinding van jou en je huis. Wat laat je liggen wat jouw verder kan brengen

  MEER 
 • workshop

  prachtige bewustwordings reis door de elementen en je huis. deze maand

  HUS VAN CREATIE

  MEER 

Geen quick fix

ik doe niet aan een Quick fix, dat is alleen maar pleisters plakken. alles staat namelijk met elkaar in verbinding . Zo ook het huis waar jij nu in woont. Het huisnummer waar je voor gekozen hebt . De plek waar je woont. de partner die bij je is. de plek waar je bank staat of jouw keuken. Het gebruik van je voordeur. Jouw huis heeft voor minimaal 1/3 invloed op alle levensgebieden. Ontdek de kracht van je huis !

MIJN WERKWIJZE

"Je kunt niet zomaar weglopen van je huis, daarom is het beter te luisteren naar wat het je wil vertellen"