Intakegesprek

Waar kan ik je mee helpen, waar loop je tegenaan, wat zijn je vragen, is er een match? Ik licht in dit gesprek mijn werkwijze toe. Ik werk niet volgens een vast systeem, maar puur op gevoel en pas dit aan aan jouw wensen en behoeften. Ieder mens is tenslotte anders.

Bij het inboeken van een intake stuur ik je voorafgaande aan ons gesprek een pakketje om alvast tot jouw huisvragen te komen. De intake doe ik op dit moment kosteloos.

Intakegesprek aanvragen

Werk HUIS

Wil je met jouw bedrijf de deur openen naar jouw succes met je eigen persoonlijke sleutel? Stap binnen in mijn WERK HUIS, een exclusief traject voor bedrijven die vanuit een ander perspectief willen ondernemen.

We starten op 20 maart, meteen bij de start van HUIS22, dat is een mooie start en deze krijg je van mij cadeau!

LEES MEER

Huisretreat

Sinds dit najaar geef ik zeer persoonlijke 1-op-1 huiretreats op locatie, waarbij ik je een volle dag help om (weer) rust, harmonie en balans te brengen in je huis. De perfecte basis om je huis aan te pakken vanuit een andere visie. Naar binnen keren in een tijd dat we ook weer meer in huis zijn. Je verbinden met je huis, je tweede huid.

LEES MEER

Huisreading

Ik merkte na diverse telefonische intakegesprekken gehad te hebben dat er al heel veel in werking wordt gezet bij klanten en hun huis en dat er behoefte is aan een kortere versie van de huisretreat. Daarom deze huisreading die ik op afstand aanbied.

LEES MEER

Energetische reiniging

Het reinigen van je huis is niet alleen met wat salie rondlopen ;), maar gaat dieper. Het is een heel ritueel waar het draait om verbinding en energie. 

LEES MEER
  • Wat?

    Ik help jou in die spiegel te kijken en je weer thuis te laten voelen in jouw huis. Ik kijk samen met jou hoe we die deur weer kunnen openzetten om nieuwe energie binnen te laten stromen. Jezelf weer te verbinden met de ziel van het huis. Dit doe ik op diverse manieren. Hoe en wat bepaal jij, maar ik kan je helpen om een keuze te maken. 

  • Hoe?

    Door middel van energie te voelen in je woning en te werken met de natuurlijke elementen, kan ik bepalen hoe je huis/kamer het beste ingedeeld kan worden. Maar ik kijk ook naar de knelpunten waar jij zelf tegenaan loopt in huis en bij jezelf, zodat we daar dieper op in kunnen gaan.

  • Waarom?

    Je huis is een weerspiegeling van wie we zijn en wat belangrijk is in ons leven. Een huis dat geen thuis kan zijn, mist warmte en bezieling en zorgt ervoor dat je hart gesloten blijft. Zie het als een duurzame investering in jezelf, waarbij we werken met bestaande middelen en waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Extra mogelijkheden

Door mijn brede netwerk kan ik ook meekijken naar eventuele straling in huis, inrichten volgens alle richtlijnen van Feng Shui, je huis laten checken op schimmels / luchtvochtigheid / luchtkwaliteit / schadelijke stoffen. Hiervoor werk ik samen met externe specialistische bedrijven.

Als laatste kan ik je ook advies geven in het gebruik van natuurlijke materialen, schoonmaakmiddelen, luchtreinigers etc. Soms kan het ook zijn dat we tegen dingen aanlopen waar je andere professionele hulp voor nodig zal hebben om het op te lossen. In dit geval zal ik je eventueel doorsturen naar de juiste persoon, waarvan ik denk dat diegene je verder kan helpen!